Readers from over there

Your blogg is a marvelous look into the life and heart of a teacher!

Från en läsare i Amerika. Jag förvånas och naturligtvis blir jag väldigt, väldigt glad. Pedagogik är inte lokal, mer universal! Att dela med sig är åtminstone en mänsklig handling som vi alla kan ägna oss åt.

I do love sharing!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Mina läsare. Bokmärk permalänken.

1 svar på Readers from over there

  1. Plura skriver:

    Vad kul.

    Det var som när jag skrev första boken. Fick då höra, hur kan du lämna ut allt du jobbat med och låta andra läsa och apa efter. Jag svarade då det dom inte vet är vad som står mellan raderna. Samtidigt, fick jag som du, lika mycket spontana reaktioner om nya tips och idéer.

    Så delad glädje dubbel glädje!!

    Måndags refexion med ett gnistrande februariljus utanför fönstret av Plura.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.