Telefonlurssamtal

Körling fotograferar 2010

Fnissar förtjust åt alltsammans. Man får göra det. Jag tror jag är väldigt, väldigt glad. Tack alla ni för tusentals gratulationer, hurra-rops-ord, vänligheter och en och annan musikvideo eller en liten Pingufilm. Tack för alla sms, tack för alla mail, tack för alla facebooksgratulationer, tack för gratulationer här, tack för verkliga livetbesök… ticketack. Och tack också för interactiva grattiskort på nätet… Tack också för att ni läser här. Om jag vore på mitt eget kalas som ett litet barn så skulle jag gladeligen äta tårta utan sked, smälla blåa, gröna och röda ballonger och fiska upp godispåsar i en liten hemmagjord fiskdamm. Jag är nog inte större än så.

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Telefonlurssamtal

  1. annika says:

    Grattis till nytt uppdrag och födelsedag! Att du också är en Vattuman hade jag kunnat räkna ut. Jag fyller i morgon.
    Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.