Stamställe redan vid första besöket

DSC_9138 Jag har fått ett nytt stamställe. Idag besökte jag mitt stamställe för ANDRA gången. Första gången jag besökte mitt stamställe visste jag inte att det skulle bli mitt stamställe. Redan då jag beställde mitt kaffe och min lilla toast med Västerbottenost insåg jag att jag gjordes till stamgäst. Jag hade bara mitt kort att betala med. Mitt stamställe tar inga kort. De har heller inga banners eller visitkort. Inte ens en telefon till själva stället:

– Telefon? Varför då? Då ringer bara en massa försäljare. Behöver vi telefon så har ju varenda kund en mobil, säger den glade ägaren som också tillägger att jag absolut kan betala nästa gång jag kommer. Därmed blev jag en stamgäst. Idag var jag där igen. För att betala för mitt första besök. Denna gång hade jag med mig min bästa vän, hon slurpade kaffe och sa – Aldrig smakat så gott, dessutom så billigt!

Nu kommer hon ta sina vänner på fika här. Jag kommer alldeles, alldeles säkert tillbaka. Två gånger har gjort mig till stamgäst.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Stamställe redan vid första besöket

 1. carina skriver:

  En liten hint om var. Ska på Qualiskonferens och sen övernatta hos morbror på Söder. Är bara i Stockholm vart tionde år kanske så behöver något äkta istället för sådant som bara har ytfinish.

 2. korlingsord skriver:

  St Paulsgatan – fiket heter kort och gott – KAFFE. Säg att du fått informationen via min blogg. Jag är gärna reklamadministratör för trevliga ställen! A-M

 3. carina skriver:

  Tack A-M!
  Ser jag dig vinkar jag bara ett litet tack!
  Carina

 4. korlingsord skriver:

  Hi hi – kom fram då – hellre vill jag att du berättar om hur du kom till fiket för de som jobbar där.
  A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.