Bloggintervju med mig… hos Fredrik

Jag hoppas detta sprider sig – att vi bloggintervjuar dem vi är lite nyfikna på. Jag har genomfört bloggintervjuer med professor Sven-Eric Liedman samt Fredrik Svensson och har några som är under besvarande.

Nu gör också Fredrik det och jag tror han har börjat med mig… klicka er in till Fredrik på Fredrikbloggen…

Det är roligt att intervjua. Det är frågorna som drar fram svaren. Därför blir intervjuer personliga genom frågeställaren. Jag är glad att Fredrik frågade och påminner om Fredrik svar på mina frågor i min blogg!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Frågekonsten och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.