Bloggintervju med mig, kapitel två

Fredrik är klok som lägger ut bloggintervjun i ungefärliga doser på sin blogg. Fredrik Svensson är kunnig i sociala medier och vet ungefär hur mycket vi kan läsa i en blogg. Här är fortsättningen på bloggintervjun med mig… och snart kommer avslutningen också! Det är väldigt spännande att läsa sin text hos en annan bloggare. Det är som ett möte mellan två språk… olika sätt att skriva på och nya möjligheter att samväva sina tankegångar. Det har varit mycket spännande. Genom en annan människas frågor börjar mötet utvecklas. De frågvisa är de kloka tänker jag.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.