Kära alla ni…

… kände plötslig ömhet och innerlig glädje att ni läser här. Ni anar inte vad det betyder för mig. Ni ser mig inte nu.. men det är en ömsint skriverska på andra sidan om denna text.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

7 svar på Kära alla ni…

 1. Lotta skriver:

  Vi vet! Det är därför vi med glädje följer din blogg. (Förlåt alla, om ni känner att jag talar för er oxå. Jag hoppas att ni inte har något emot det.)Jag önskar att du någon gång får möjlighet att förstå hur mycket du ger mig och alla andra. TACK!

 2. sspirit skriver:

  Det glädjer mig så mycket att du känner det, Anne-Marie! Du ger så mycket av dig, det är klart att du förtjänar någonting tillbaka.
  Tack och lycka till med alla dina uppdrag!

 3. Kersti skriver:

  Det är på alla sätt en ömsesidig ömhet och glädje.

 4. Plura skriver:

  Lotta – var inte så blyg om du gör dig till en taleskvinna för oss alla som med stor glädje och behållning läser dom Körlingska visdomarna. Kanske vi har den morderna Ellen Key framför våra läsarögon.

  Och personligen väcker hon minnen från en uppväxt tid som var underbart oskyldig, full av optimism, men där våra föräldrar inte kunde behovstillfredsställa oss ungar på direkten. Men som i vuxen ålder ger goda minnen av en uppväxt med mycken kärlek.

  Tack för att du finns Anne-Marie, från Plura.

 5. Johanna skriver:

  Det är med stor tacksamhet jag läser din blogg. Här går jag in, då och då, för att hämta kraft de dagar som tillvaron tar emot lite extra. Nästan alltid hittar jag något som återskapar tron på människan och det stora förmåga till kärlek och medkänsla som finns hos oss alla. Tack för det!

 6. mie skriver:

  Anne-Marie! Du ser hur högaktad du är. Inte bara KANSKE….jag vet med ALL SÄKERHET att något stort är på gång. Du om någon gör dej sååå tillgänglig för alla som vill ta del av dina skrivna ord. Generöst och utan krav berättar du om dina ömsinta tankar kring barn och de vuxnas förhållande till dem. Du är en visionär med realistiska mål. (kanske ordvalen är fel men jag vet att du förstår)Det är just detta som är det underbart stora med dej. Barn och vuxna vågar möta dej i ord och skrift. Hur än orden blir formulerade så omvandlar du dem till en konstruktiv mening och får individen att växa. Du innesitter den där kunskapen som Leif S. sa i slutet på dina intervju.( I nuet kan jag inte återge hans ord men jag vet att jag tänkte att Anne-Marie har den insikten)
  Tack för att jag får ta del av din klokskap!!!!!!

 7. Anne-Marie skriver:

  Ni vackra människor – så varmt det känns att läsa. Jag visste det. Att ni finns där, A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.