Vägen till läraryrket

Jag fick en förfrågan om att stötta detta arbete. Det tänker jag göra:

Jag läser ju på lärarutbildningen, och har precis börjat skriva examensarbetet tillsammans med en klasskompis. Vi har startat en blogg som ska följa oss genom hela arbetet, och finnas som ett forum där intresserade kan läsa och tipsa oss om hur vi ska gå vidare och så vidare. Ett öppet forum för att optimera vårt resultat helt enkelt!

Jag undrar om du skulle vilja göra en ”puff” för den på något vis, eftersom jag vet att du har en väldig massa besökare som arbetar eller åtminstone är intresserade av skolan. Ämnet vi valt är musik på förskolan, vilket kanske inte passar alla, men allt är välkommet!

Adressen till bloggen är  http://www.jessicajensen.johaneckman.se/


Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vägen till läraryrket

  1. Johan Eckman skriver:

    Tack för det Anne-Marie!

    /Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.