Dagens enkla gärning! Tusentackar för att du gav mig en gärning!

Goda råd är inte dyra! Tack du gensvare och copyrightnotisnoterande studerande vid högskolan. Dina råd är så fina och så behövande för andra att jag låter din information gå vidare här på bloggen. Det är fint det här! Så blir jag också lärande. Vi – det är ett större lärande – än Jag:

Hej!
Jag har följt din blogg sedan du var på Malmö Högskola för några veckor sedan och föreläste bl.a. för oss blivande fritidspedagoger. Det var en mycket intressant och givande föreläsning, när jag gick därifrån ville jag ha ytterligare 1,5h, framförallt för att höra lite mer praktiker som man kan använda. Dina tankar är noterade och jag tar med mig dem in i min egen praktik.
Hur som haver, i din blogg har jag lagt märke till att du i dina bilder lägger in en liten textremsa i stil med ”c 2009 annmariekorling”. Jag antar att du med ”c” är ute efter att copyright-märka bilden. Om jag minns rätt från Datakunskaps-lektionen på gymnasiet så är detta dock inte juridiskt korrekt, man måste använda sig av tecknet ©. För att enkelt få till detta så håller du inne Alt-tangenten och skriver sedan i tur och ordning 1, 8 och 4. När du sedan släpper Alt så ploppar © upp. Jag tror att man måste använda siffertangenterna till höger på tangentbordet, men det kanske är olika operativsystemen emellan.
Dagens enkla, men förhoppningsvis goda gärning från min sida. 🙂
Anne-Marie som tackar för den goda gärningens kraft. Den nådde fram.
Det här inlägget postades i Mina läsare. Bokmärk permalänken.