Leva sin vision – Think Global School!

Då jag gick ut lärarhögskolan skrev jag en liten sak – En skola i världen. Jag suddade ut det. Jag skrev Skolan i världen! Det kändes bra. Det hade jag som en slags vision. Nu får jag se den en aning genom Think Global School. De har förverkligat en idé och det är mycket roligt att få höra om den. Jag har vandrat i den läroplan som Stockholm har blivit. Om några månader är de här, de som ska studera Stockholm. Låt oss för höra hur de läroplansutvecklar Sverige.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Visionerna och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Leva sin vision – Think Global School!

  1. sspirit skriver:

    I have a dream!

    I Världens Skolan jobbar lärare som är Lärare oavsett i vilket klassrum de befinner sig,vart någonstans i världen. Befriade av utforma undervisningen kring ett vis bord,en vis stol,en vis materiel redskap, enligt en mycket specifik läroplan. Lärare som är medforskare och medupptäckare, sida vid sida med sina elever.

  2. Anne-Marie skriver:

    Medforskare – vackert ord. Allt gott Sspririt, A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.