Den självförtroendegivande skolan

Jag råkade mynta ett nytt ord. Den här skolan ser jag många möjligheter med och ser den också lite varstans:

DEN SJÄLVFÖRTROENDEGIVANDE SKOLAN!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Den självförtroendegivande skolan

  1. Mib skriver:

    Hej! Det låter bra tycker jag. Förr jobbade jag med barn och nu jobbar jag med ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Ibland frågar mina gamla kollegor vad jag tycker är viktigast att dom gör i skolan eftersom jag nu träffar människor som gått ur den. Jag brukar svara att det viktigaste är att stärka barnens självförtroende.
    Jag träffar så många unga vuxna som mår så dåligt för att just skoltiden har varit ett rent helvet för dem. Så ska det inte behöva vara. Vad spelar rena teoretiska kunskaper för roll i ett livsperspektiv om man mår så dåligt av andra saker från skoltiden…
    Så Den självförtroendegivande skolan låter som guld i mina öron 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.