Kroksmark forskar längre och länge i verkligheten

Jag läste just i 360, Skolportens tidning, om Tomas Kroksmarks forskningsprojekt. Lektioner ska videofilmas och elever intervjuas.  I projektet ska lärarna ta en masterexamen. Jag blir så glad och så nyfiken. Och hoppas att det hela har transparens för oss andra. Jag menar under resans gång.

Jag blir också glad då Tomas Kroksmark väjer för ord som evidensbaserad – för belastat anser professorn i pedagogik. Och forskningen ska bli en modell för andra skolor så forskningen ska inhysas inom vanlig budget.

Kunde jag skulle jag bums ta anställning vid Gränna skola.

Grattis till er alla som får förmånen att delta.
Anne-Marie

Det här inlägget postades i Verkligheten, Vetenskap och teori. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.