NE – jag har jätteroligt!

Här sitter jag och utmanar mig själv!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på NE – jag har jätteroligt!

 1. Linda Pierre skriver:

  Har du sett Planeto också? Svensk tjänst (i beta) som också handlar om frågor. Den är mer tävlingsinriktad dock känns det som även om man visserligen kan utmana varandra på NE:s Kunskapsjakten. Tänk att det kan vara så kul att svara på frågor… 🙂

  (förresten, känner du till Hunch.com här svarar du på frågor som sedan ska hjälpa dig och andra hitta på nätet, när du letar efter något och/eller ska ta ett beslut)

 2. Anne-Marie skriver:

  Tusen tack – jag ska genast försätta mig i utfrågandet… jag ställer in mig på utfrågningar. Allt gott, A-M

 3. Mimmi skriver:

  Kul att du gillade Kunskapsjakten! Har du tillgång till en iPhone kan du numer även spela Kono (en utveckling av spelet i appformat). I Kono kan man spela mot vänner (och svara på samma frågor som varandra) eller själv mot tiden. Hittas på App Store och är gratis! /Mimmi

  http://itunes.apple.com/us/app/kono/id532493177

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.