Jag lärde mig något nytt klockan 07.03

BILJETTLUCKA krackelering

Körling

Jag lär mig hela tiden nytt. Klockan 7.02 lärde jag mig något nytt om hur att göra då man publicerar  bilder och fotografier här på hemsidan. Igår klockan 14.23 lärde jag mig en annan sak som jag behöver kunna då jag bloggar och läser andra bloggar. Det var en stor sak för mig, men en oändligt liten sak för alla andra. Jag struntar i att alla andra kanske redan kan och vet. Jag ser och förstår hur jag själv är lärande. Jag prövar mig fram och så vips faller en slags förståelse också in – till och med en lättnad. Jag kan också!

Jag tror man lär sig bäst om man prövar. Man prövar ju ofta något man redan sett att andra kan. Jag tycker nätet är en tillåtande och utforskande plats att pröva på. Nu kan jag två nya saker. Dessa kommer inte att förändra mitt liv. Men jag kommer att få det lite lättare och roligare.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag lärde mig något nytt klockan 07.03

  1. Gunel Öberg skriver:

    Jag lärde nytt när jag mötte dig på skolforum. Sitter med min halvfärdiga långkofta och stickar in dina ord i den olivgröna färgen. En aviga en rät, vänd – hur blev det där? Hm…passar mig.
    Stockholm var så höstljus och välkomnande att ta sig fram i. Nu ser jag det lugna Kattegatt på västkusten.

    hälsningar Gunnel

  2. Anne-Marie skriver:

    Det var roligt att träffa dig, in real life, min goda läsare, Anne-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.