Se väldigt noga och medvetet

Tillvaron erbjuder.

Det behövs inte så stora saker för ögats resa.

Det mesta finns precis inom synhåll.

Låt oss se medvetet där vi är.

Mer innehållsseende.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen, Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Se väldigt noga och medvetet

 1. Plura skriver:

  Ordkreativiteten är igång Anne-Marie. Ett effektfull ord ”innehållsseende”. Tänk om fler hade just sådant för ögonen när de ser. Blir något liknande japanskan ”genbashu” gå och se. Och just det är så viktigt vad ser du och vad lär du dig av det.

  En Plura reflexion så här på lördagsmorgonen när solen skiner in i köksfönstret på stugan på landet.

 2. Anne-Marie skriver:

  Goda Plura, du är så uppmuntrande och generös. Tack! Njut av den plats du är. Jag ska rusa runt i Stockholm och blicka ut över folkvimlet. Just nu sitter jag och skriver. Har snart skrivit 10 sidor. Är lite stolt. A-M

 3. Öpedagogen skriver:

  För mig går det i vågor, ibland ser jag väldigt noggrannt på det mesta runt omkring mig medan jag andra gånger inte ser något alls. Då jag ser noggrannt fotograferar jag mycket och då kameran får vara hemma rusar jag mest förbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.