Min gladlista – för att jag lovade att skriva en

Min gladlista – för att jag lovade att skriva en sådan.

  1. Jag hittade min släktings bok i ett skyltfönster – Lisa Tofft – och jag tror vi har samma humor och en gnutta av samma kreativitet.
  2. Jag har hoppat åska och det lät som riktig åska. Min åskhöjd var 62 cm och jag tyckte det var riktigt, riktigt bra.
  3. Jag talade med alla på KTH´s utställning och jag blev mycket imponerad av att de sa att de flesta barn kunde och kan teknik, till och med konstruera en grejjimojj som kan ta sig upp motströms. Alltså konstruera en sådan sak som tioåring. Det fanns till och med yngre barn som gjorde och kunde. Jag tänkte att det hörde ihop med att man hade det där vattnet som forsade och att man gav alla uppsåtliga verktyg och saker för att möjliggöra att barnen just kunde. Man måste duka fram lite möjligheter så att säga.
  4. att jag fick ett gulligt sms i morse där det stod – Idag har jag köpt en hejdåochhaenhärligsommarpresent till en kär kandidatkollega. Hons ska får en Körlingbok. Kram
  5. Att jag har ätit havregrynsgröt med blåbär.

  6. Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Min gladlista – för att jag lovade att skriva en

  1. sspirit skriver:

    Roligt med en glad lista. Lika roligt som att se till den fulla halva glaset än att oroa sig för den tomma. Tom blir full igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.