Äggen – men?

Detta är äggen – men var är alla hönorna som undrar vem som kom först ? Här är det helt klart att äggen är först, men egentligen avslöjar ju inte äggen om hönorna redan lämnat alltsammans bakom sig och fnissande viskat – Nu får människorna undra, var kommer de här äggen ifrån?

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Äggen – men?

 1. sspirit skriver:

  Man kan inte göra en omelett utan att slå sönder ägg.- engelskt ordspråk

 2. Anne-Marie skriver:

  Men man kan tänka en omelett då man ser en höna, Anne-Maries ordspråk.

 3. Mats skriver:

  På vår förskola hade vi höns. Utan att gå in på detaljer kan jag avslöja att det är ganska grymma djur och hierarkin var hjärtskärande i hönsgården. Vi försökte skydda barnen från de värsta trakasserierna men till slut fick vi lämna bort andretuppen Konstantin – hönorna höll på att ta död på honom!

 4. Anne-Marie skriver:

  Hej Mats, min bror hade också fyra hönor och de gick hårt åt mot Tuppen! De ställde krav på honom. De ville nog ha kycklingar. Inte bara ägg. Men Tuppen stack så fort han fick en chans. Det är nog därför Tuppen inte är en del av frågan om vad som kom först – hönan eller ägget. Jag visade upp din blogg idag för några intresserade utbildare. Må gott, A-m

 5. Plura skriver:

  Det är väl inte för ro skull man pratar om hack kycklinger i hönsgården.

  Och jag kom med en viss automatik att tänka på hönan Agda som blev bedragen på ovansagda, Cornellius goa visa.
  Pluras midnatts tanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.