Love Stockholm

Igår och i förrgår strosade jag omkring i Stockholmsyran Love Stockholm. Den illustrerade Kärleken syns överallt. NK har en skyltning som börjar i kökets stora förberedelser och berättar om en överdådig resa fram till altaret, allt illustrerat genom ett gigantiskt dukat bord som slutligen blir en slöja hos bruden. IKEA har en fantastisk utställning i ett skapat Haga Slott och har verkligen lekt med allt det som går att leka med. De rojal blue Billy bokhyllorna klär väggarna från golv till tak och tårtbakelserna går på löpande band. Det är roligt, roligt. På vattnet har man lagt ut en träbro som gör att man kan se Stockholm från en ny sida. Men jag ser många ensamma och kanske lyser ensamheten en aning starkare mot denna fond. Någon bär en t-shirt med texten – Love is a battlefield – och kärlekens sanningar och utmaningar syns gestaltade lite överallt också hos det lilla barn som gråter förtvivlat och skriker – Jag vill ha glass! Jag VIIIILLLLLLLLLLLLLLLLL! Dummmmmaaaaa dummmmmma deeeeeeeeej!


Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.