Manboy – jag tänker Vygotskij!

Barn lär alltid. Alltid. Alltid. Alltid. Om de inte gör det så är det allvarligt. Vi kan tycka vad vi vill, tänka precis vad vi vill, men vi kan inte tänka bort att barn lär alltid, alltid, alltid. Låt oss förstå det och förvalta uppdraget att barn alltid lär sig. Det är så vi människor fungerar. Alldeles för ofta så förstår läraren inte sin betydelse för lärandet – och att ansvara för modellandet och att vara en faktiskt modell.

Sedan kan jag inte låta bli att se kepsen. Den ser jag. Manboy och kepsen. Jag tänker Emil i Lönneberga och den älskade myssen. Astrid Lindgren hon visste hon.

Anne-Marie

Jag såg denna hos Mats, och tackar honom för tipset. Se diskussionen hos honom.

This entry was posted in Barns rättigheter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.