A safe sollution – proppa i lite tabletter så blir det bra!

Då jag var i Sydafrica läste jag en massa pedagogiska tidskrifter och gjorde små anteckningar. Igår fann jag några intressanta saker i en uppfostringstidning för barn:

Här är tabletterna man listade för att skydda barnen:

  • koliktabletter
  • tandsprickningstabletter
  • lugnande tabletter
  • förkylningstabletter
  • nys-och snortabletter
  • blåmärkstabletter

Jag letade i mina minnen, fann väldigt få tabletter i mitt egna barndomsliv, jag vägrade att svälja någon kvarleva av mormor och morfars fiskleverolja som de försökte stärka mitt uppväxande med, och mina barn fick AD-droppar och någon gång lite alvedon för att man skulle lindra något. Jag vet att jag hade massor av plåster och det plåstrades om efter de leksår mina ungar fått. Jag vet inte… Något av detta bekymrar mig mycket. Måste ta en huvudvärkstabell.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.