Lär dig om TED Ideas worth spreading – och jag hjälper gärna till i pedagogiska sammanhang

Här är en ypperlig artikel om vad TED är! För mig att TED något stort, generöst och en källa att ösa ur. Jag skulle säga att jag fortbildar mig där. På 18 minuter får jag lära mig nytt, tänka i andra banor och utveckla min egen kreativitet.

Om ni vill genomföra TEDvisningar i skolorna – ge mig en hint om ni behöver hjälp. Jag konstruerar gärna frågor att vidareutveckla. Och då är det öppna frågor – dvs – Fat questions. Jag kan också hjälpa till att välja ut några TED talks som sätter lite sprätt på tankarna och hur att utveckla skolan. Jag gör det mer än gärna.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i TED / Youtube och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.