Vid dockmakarens bord

Vid Dockmakarens bord lekte jag med en någon som är i färd med att växa fram. Och arbetet med att låta någon växa fram är en långsam process. Kroppen görs i vax och sedan i formbar plast. Någon ska bli rörlig. Sedan blir det animerad film. Och det tar också väldigt, väldigt lång tid att göra. Jag har stor respekt för det långsamma. Jag har också stor respekt för det som växer fram. Jag har väldigt stor respekt för processerna. Sedan är jag mycket uppmärksam och lyhörd då jag ser resultatet. Det är som att få ta del av något nyfött.

Anne-Marie

Fotografierna är lite suddiga – men det gör mig ingenting.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen, Modellerna. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vid dockmakarens bord

  1. Anna James skriver:

    Hej vill bara visa dig på underbar sångglädje.Jag visste inte riktigt var den här länken passar in.Kanske bättre under dina Sydafrika bilder.Det är Drakensbergs boys choir.Man blir bara lycklig av att se och höra dem. Tack för en underbar blogg som jag följer varje dag.
    Hur viktigt är det inte med bra skolkörer med utbildade lärare.

    http://www.youtube.com/watch?v=BRW50SVtTAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.