Barn kommer inte före

Barn kommer inte före. De kommer heller inte efter. Barn är! Det är vi andra som gör att barnen antigen kommer efter eller före! Barn gör inte det! Barn tar det utrymme de behöver och har rätt till. Frågan är om vi vuxna släpper till landområde och hjärta för barnen och deras handlanden. Då kanske barn alltid fick finnas just där de är! Här och nu och ibland oss alla!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Barn kommer inte före

 1. Lisa skriver:

  Helt rätt! Barn är viktiga, liksom vi alla är viktiga för varandra!

  Jag kan dock inte låta bli att tänka på alla gamlingar, de som borde ta det utrymme de behöver och har rätt till. Men de får ofta stå tillbaka för oss andra, gamlingarna har nog hamnat sist på prioriteringslistan.

  Ett barn som hejar glatt på en främling på gatan får ofta ett glatt hej tillbaka. Men en gamling som hejar glatt på en främling på gatan får inte ens en vänlig blick tillbaka. Det sårar mig att se!

 2. Anne-Marie skriver:

  Jag vet. Jag är lika känslig för barn som för äldre. Jag tycker vi gör oss en otjänst mot alla. Jag delar din tanke till fullo. Le mot en tant, prata med en farbror! borde vi göra lite till mans alla. A-M

 3. Pingback: Tweets that mention Barn kommer inte före « Anne-Marie Körling -- Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.