Första dagen i skolan – berätta om din!

Det vore så underbart att få höra om er första dag i svensk skola denna höst 2010. Vi i skolan behöver massor av råd och tips om hur saker och ting kan bli bra. Berätta gärna om det som var just bra… och kanske något om det som kunde bli bättre. Vi som är i skolan vill väldigt gärna ta emot er på allra bästa sätt. Ni får vara anonyma men måste lämna adress till mig.

Välkomna!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Första dagen i skolan – berätta om din!

  1. Öpedagogen skriver:

    Det allra bästa med min första dag och de resterande sex åren där jag först arbetade var att jag fick planera, göra, göra fel, fråga, göra igen och ändå fanns de ”gamla” lärarna där och hejade på. De fanns alltid där om jag behövde dem. De var nyfikna och intresserade. Aldrig att jag fick höra: ”Nej det där går aldrig, så har vi aldrig gjort”. Jag fick möjlighet att bli JAG i min lärarroll.

    Jag kramar om varenda en av er som var där och stöttade mig när jag kom som ny lärare – Tack! för att jag fick möjligheten att få er som kollegor och än idag är ni mina vänner.

  2. Sarah skriver:

    asså jag vet att jag inte skulle skriva här men har några frågor… hur tycker ni att eleven ska vara först dagen i skolan?? asså jag ska börja 8:an nu på måndag men e nervös och det pirrar i magen och allt möjligt.. e rädd att de gamla tjejerna i skolan och de nya snear mig och kaxar sig mot mig och försöker att mobba mig fast än jag aldrig har blivit det i alla skolor jag har gått på.. så hur tycker ni att jag ska vara (beteendet och utseendet) tacksam för snabb svar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.