Bakom kulisserna – att tala om läraryrket

Jag blir glad över ord jag kommer på – ett utvidgat lärarkollegium – är ett sådant. Och då jag ser det sprida sig som ett begrepp för oss lärare blir jag lite hjärtklapparlycklig.

Den första blogg som gav mig detta är den blogg jag nu hänvisade till. Jag tror att bloggar och inställningen till dessa beror på vilka ingångar man har haft som sökare av information. Jag vet att jag läste om mig själv i Metabolism och att jag blev mycket förvånad. Jag kom sedan att försiktigt närma sig dessa lärare och följa dem. Jag hade en mycket lycklig ingång i bloggarna. Jag tackar dem för det

Jag länkar till deras diskussion – de för den bakom kulisserna av läraryrket.

Det här inlägget postades i Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Bakom kulisserna – att tala om läraryrket

  1. Pingback: film om #EdCampOresund « You're no different to me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.