Hej du – om du vill ge mig något – ge mig musik

Ibland brukar jag vilja berikas en aning. Musik är något mycket personligt. Om du vill ge mig något så är en länk till något musikaliskt en stor gåva för mig…

Tack så mycket på förhand…

Jag har själv handlat mörk choklad och vackra blommor. Av sorten som nästan ser ut som ogräs. Det är liksom bara musiken som fattas mig… kaffet har jag satt på… och jag har nästan städat färdigt, bara nästan. Utanför regnar det som bäst och jag tycker innanför är väldigt bra. I all den ensamhet som är god!

Det är bara det där med musiken….

Det här inlägget postades i Musik. Bokmärk permalänken.

17 svar på Hej du – om du vill ge mig något – ge mig musik

 1. Anne-Marie Körling skriver:

  Den sången tyckte jag mycket om – hade glömt bort den – så ur djupet av mitt hjärta – Tack Sspirit // A-m

 2. sspirit skriver:

  Varsågodis!

 3. Anne-Marie Körling skriver:

  Tack också för Santana… så bra – precis den musik för just den här stunden…// A-M

 4. Anne-Marie Körling skriver:

  Johan – nu har jag lyssnat igenom alla låtar – de är jättefina – är det du som sjunger – vilken fin röst… //A-M

 5. Anne-Marie Körling skriver:

  Jos – vilken fullkomligt underbar låt – kände inte till – tog den till mitt hjärta. Show me the way… You know the way… I bet! Love // A-M

 6. sspirit skriver:

  Tack, Anne-Marie för en underbar och mycket musikalisk eftermiddag!

 7. Anne-Marie Körling skriver:

  Hej igen Sspirit – jag är halvvägs igenom din musiklista – och jag har så roligt – jättefin musik. Härligt.. nu regnar det igen och det strömmar ljuv musik… må gott där det regnar hos er också // Anne-Marie

 8. Anne-Marie Körling skriver:

  Ni vackra människor – jag sitter ju här och blundar. Skriver gör jag i blindo. Ni värnar mig. Och jag tycker om det. Idag behövde jag något. Jag behövde få! Så är det. Musik är det bästa man kan få… och ge…. Ni är alla tackade i mitt inre.

 9. Lisa skriver:

  Likt vattendroppar på rutan, eller snö som smälter, hav som brusar kommer här två melodier:
  http://www.youtube.com/watch?v=kudI7o630ZQ
  http://www.youtube.com/watch?v=QJ4Pm0N8s78

 10. Anne-Marie Körling skriver:

  Då har jag lyssnat till ditt val Lisa, och det var lugnt och rofyllt. Det tackar jag för. Åskan bullrar utanför. // A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.