Att skapa en blogg – en långsam process

Att skapa en blogg.

Det tar lång tid att skapa en blogg. Det handlar om att finna ut vem man vill vara och vad man vill med sin blogg. Jag har tyckt mycket, mycket om min gamla blogg. Men inte hela det utseende som den hade. Vissa delar måste och ska bort, gamla minnen som klistrat in sig i bloggen, spår av saker jag inte längre önskar mig, påminnelser om saker som jag vill befria mig ifrån.

Jag har genom en god, god bloggvän diskuterat bloggar under en längre tid. Jag har också vandrat fram och tillbaka i bloggvärlden för att hitta ett anslag jag tycker om. Denna kväll handlade om att hitta färger, header som är jag, anslag som beskriver det jag vill beskriva.
Jag har också velat hitta ett slags lugn, mer vilsamt, inte det svarta, utan det ljusa och få ett stort spelrum för min glädje och skaparlust. Jag vill rita, teckna, fotografera och behöver ett rent skrivbord.

Jag vill tacka Kristina Alexanderson för stöd, hjälp och support med arbetet. Det är förtroligt att låta någon annan få höra de tankar jag har om det jag vill göra och verka för. Det är ett förtroende att gestalta något som mitt hjärta brinner för.

Och ni som är här, mina trogna och vackra läsare kommer in i ett annat anslag, men det är samma jag, och ett lika viktigt innehåll. Ni får vänja er, och det får jag också. Så här ska det se ut!

Det här inlägget postades i Kommunikationen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Att skapa en blogg – en långsam process

  1. sspirit skriver:

    Fint ny utseende, lika innehålls- och detaljrik.

  2. Lotta skriver:

    Anne-Marie och Kristina, den nya layouten är superfin! Vad kreativa ni är. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.