Mitt pedagogiska fokus

Befinner mig i ett lærarrum i Norge. Skriver på ett norskt tangentbord. Det ær så vackert att få andra ”øn” och ”æn” æn det jag brukligen får då jag skriver på mitt tangentbord.
Jag får sitta i lugn och ro i en skola dær utvecklingen fullkomligt sprudlar i varje hørn och varje vrå. Jag ær en spindel i det skolutvecklingsarbetet och har modellat undervisning før norska elever i norska klassrum och bevittnad av 15 till 16 lærare med anteckningsblock och pennor.
Det ær att ge sig ut mitt i lærandet. Jag har en idè som jag talar om – LÆRANDETS FOKUS och læraren och elevens samspel med detta. Suttit i flera lærardiskussioner och vidareutvecklat idèen i samspel med kursplaner och lærarprofession.

This entry was posted in Föreläsningar jag ger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.