Huddinge idag:

Ni som lyssnade och deltog, bejakade och påverkade idag – här är en plats för er! Skriv fråga och undra, tyck till … Välkommen!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

4 svar på Huddinge idag:

 1. maria tomsby skriver:

  Hej!
  Tack för den inspirerande o tänkvärda föreläsningen. Den fick mig att känna mig bekräftad i mitt eget tankesätt om hur undervisning bör vara. I dag var jag på konferens om implementeringen. Det känns som ett oerhört viktigt uppdrag med stora möjligheter att påverka de pedagogiska diskussionerna. En grej som jag tänkt på, och som jag tyckte det du berättade handlade mycket om, är det där att vara i processen tillsammans med eleverna. Precis så jobbar jag. Att vi tillsammans hittar vägen mot målet o är öppna för det som händer på vägen dit. Tror att det finns utrymme att driva o utveckla de tankegångarna mer i implementeringsarbetet. Hm, kanske blev lite snurrigt det här, men man måste tänka både högt o tyst…

  Maria

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Jag är glad att vi kommunicerar den! Vi får fortsätta diskutera den Maria, A-M

 3. maria tomsby skriver:

  Vet inte om begreppet/ordet processlärande finns, men jag tänker göra det till mitt, använda det, fylla det med mening o dela med mig av det:-)

 4. Anne-Marie Körling skriver:

  Kolla med google. Kolla ditt ord. //A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.