Tillbaka i min skolverklighet

Anne-Marie Körling funderar helt öppet kring det som sker just nu! och fotograferar det hon hoppas förverkliga med det.

Anne-Marie Körling funderar helt öppet kring det som sker just nu! och fotograferar det hon hoppas förverkliga med det.

Jag vill vara öppen för det som sker i klassrummet. Mina elever rusade emot mig med öppna armar. Jag förehåll mig helt öppen för deras tankar. Men inom loppet av … ja… ni får förvånas… 22 sekunder en måndagmorgon var lektionen igång, och alla fick ingå och agera utifrån det undervisande fokus den ämnades för.

Jag utmanande mina elever med rimliga svårigheter och njöt då vi under dagen nådde långt i skrivandet och utvecklandet. Uppgiften var underbart svår och alla elever klarade självklart av såväl utmaning som uppdrag och genomförande.

Jag förväntade mig inget annat.

Jag är glad att jag är tillbaka.

Verkligheten är finare än vad man tror och vill!

Tack elever! Tack elever! Tack elever.

Anne-Marie

This entry was posted in Autodidakten, Barns rättigheter, Klassrummet, Läraryrket och lärarrollen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tillbaka i min skolverklighet

  1. Mifflan says:

    Och Tack, Anne-Marie för att du påminner mig om fantastiskheten trots att varit en gråtrist måndag då jag funderat på att sadla om till florist eller garnaffärsinnehavare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *