Pedagogiska samtal i Körlings Kök

Ikväll var det livliga diskussioner i mitt kök. Jag hade bjudit in så många som möjligt för att lyssna, samtala, diskutera, argumentera och lära känna varandra över de pedagogiska gränserna. En lärare från Costa Rica och en från Toronto, och massor av människor från pedagogiska verkligheter i Sverige. Jag har haft så roligt. Och nöjet är helt på min sida!

This entry was posted in Kommunikationen and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Pedagogiska samtal i Körlings Kök

  1. Alma Taawo says:

    Spännande! Ser fram emot att läsa mer om detta här på bloggen, om du tänkt att skriva något mer om kvällens innehåll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>