Pedagogiska samtal i mitt kök

Mitt hem fick bli en social mötesplats för en kväll. Sociala mötesplatser är verkliga. Alla kom från nätet in i köket. Jag serverade soppa, bröd och en liten kaka. Sen pratade vi på…  Detta ska jag göra om! Om och om igen!

Stort tack för en fantastiskt trevlig kväll. Jättegod mat, fin och kreativ miljö och en härlig samling människor. Tack för din stora generositet och hoppas kunna återgälda det vid tillfälle! Kram från

och jag twitterbloggar tillbaka och tackar,

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.