Pratade undervisning idag… jag märkte att…

… jag tändes inifrån. Den matematiska multiplikationstabellen tickade igång och undervisningarna och idéerna bara ville ut i det fria. Det svenska språket gjorde roliga kullerbyttor över skrivbordet och geografin satte sina nedslag i min inre karta. Ungarnas röster blev glada och högröstade. Och alla sprang in i undervisningens fokus och bökade runt. Det är underbart roligt att undervisa!

Vilket yrke vi har! Vilket yrke vi har!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Pratade undervisning idag… jag märkte att…

  1. pippi skriver:

    Ja, Jag har världens underbaraste, mest fantastiska yrke!
    Längtar redan till morgondagen.

  2. Junitjej skriver:

    Det är ett fantastiskt yrke, men det är tufft många gånger. Jag skulle gärna vilja få dina tankar kring det här: http://junitjejen.se/vad-gor-man/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.