Riga och jag firar lördag!

Det ska bli mig ett sant nöje att fira lördag med Riga. Jag antar att det blir en hel del gator att gå omkring på, affärer att kasta in sina getögon i (getögon? vad menar du?) och en ehl del människor att fotografera. Om inte människor så blir det nog en hel del udda byggnader. Om det inte blir udda byggnader och människor så kan jag nog fotografera något annat eller…

köpa fotografier från den forna tiden… här finns mängder av historiska bilder på familjer, skördetider där människor samlades för att göra något ihop, och sådana saker. Jag ska fira lördag med Riga. Innan jag gör det ska jag föreläsa lite om saker och ting.

Kanske blir det fotografier! Men bara kanske!

Godmorgon Alla Vacka Människor!

This entry was posted in Skriver om ditt och datt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Riga och jag firar lördag!

 1. Magda says:

  Det finns mycket att fotografera i Riga. Inte minst detaljer!

 2. pippi says:

  God morgon skönaste A-M!
  Tack för finläsning en gråmulen lördagmorgon. Fotografera marionetter i Riga, de har så många vackra där.

 3. Mats says:

  Här i Skåne skulle vi kunna skojat om ”Fattiga och Riga” men det blir inte lika kul om man inte sett teveserien!

  Kom godt hjem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *