Pennan och alfabetet – demokratin om vi vill den!

Den demokratiska handstilen skrivs av den fria skrivaren! Det kan gälla våra elever. Det finns form. Det finns innehåll. Det finns skrivstil. Det finns digitala bokstäver som trycks in i mjukvaror. Det finns ord som inte. Det finns ord som visst. Det finns uttryck som sparas. Det finns intryck som avtrycks. Det finns lek med penna och papper. Det finns allvar i skrivtyckarorden. Det finns ord. Och det finns mening. I pennan och alfabetet ryms demokratin om vi vill den!

Det här inlägget postades i Styrdokumenten, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.