Vi begär våra fel!

Klart att jag blir glad! Jag tar emot vartenda ord. Jag tror inte längre på Jante. Däremot tror jag på att det generösa som man får bör man ta emot. Hjärtat har en så hög tröskel mot gensvaren! Vi begär våra fel! Dem förstår vi bättre! Jag tror jag ska uppfinna en bok om det raka motsatta. En bok där Jante får hicka! Och smiter ut bakvägen ur skolan!

This entry was posted in Mina läsare and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vi begär våra fel!

  1. Jan Lenander says:

    Vi begår våra fel som lärare och kan ändå vara värda all heder. Vi är inte bra på alla sätt men kan ändå känna oss som bra lärare. Gudrun Neil, en vanlig lärare är mitt sätt att beskriva hur en lärargärning utan att vara perfekt kan vara värd all heder.

    Väldigt roligt att du lyckats gå vidare ifrån att jante var så närvarande. Du inspirerar andra och värd att känna inspirationen själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.