Vi begär våra fel!

Klart att jag blir glad! Jag tar emot vartenda ord. Jag tror inte längre på Jante. Däremot tror jag på att det generösa som man får bör man ta emot. Hjärtat har en så hög tröskel mot gensvaren! Vi begär våra fel! Dem förstår vi bättre! Jag tror jag ska uppfinna en bok om det raka motsatta. En bok där Jante får hicka! Och smiter ut bakvägen ur skolan!

Det här inlägget postades i Mina läsare och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vi begär våra fel!

  1. Jan Lenander skriver:

    Vi begår våra fel som lärare och kan ändå vara värda all heder. Vi är inte bra på alla sätt men kan ändå känna oss som bra lärare. Gudrun Neil, en vanlig lärare är mitt sätt att beskriva hur en lärargärning utan att vara perfekt kan vara värd all heder.

    Väldigt roligt att du lyckats gå vidare ifrån att jante var så närvarande. Du inspirerar andra och värd att känna inspirationen själv.

Kommentarer är stängda.