Vädrets makter avgör – Edinburgh en avständ stad!

Edinburgh tinade upp under vår vistelse där. Men dagarna innan var flygplatsen stängd. Ja, tågen stod också. Det tog dagar innan Edinburgh kunde inbjuda eller vara en utgångsplats att resa ifrån. Vi kom dit i det upptinade tillståndet där gatorna blaskade och vattenpölarna ersatte snöhögar. Överallt undrade människor från andra platser än Edinburgh hur det kom sig att man inte kunde göra bättre av snövädret. I restaurangerna halverades menyerna – maten fanns helt enkelt inte. Allt påverkades av snön, kylan. Och i söndagens dagstidning står att ministern för alltsammans avgick. Det är vädrets makter med andra ord.

This entry was posted in Verkligheten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.