Utvärdering föreläsning för studie- och yrkesvägledare

1000 miljoner tack för att du kom och inspirerade oss ikväll. Trots att du var trött och redan hade en föreläsning i ryggen. Alla jag pratade var jättenöjda. Vet inte om du inser att ditt exempel med pilbågspojken faktiskt är ett skolexempel på ett lycket vägledningssamtal. Och uppmaningen att ”ta barn på allvar” är något som lätt slår rot i vår vägledarmylla. Kul att få höra detta från lärarhåll. Vi får helt enkelt fortsätta att ha kontakt så vi kan vidareutveckla dina kloka idéer.

Detta tackar jag för.

This entry was posted in Föreläsningar jag ger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.