För väntan!

Jag är nog för väntan! Allt kan inte ske på stunden, genast. Barn mår bra av en fördröjning. Inte ge de snabba omedelbara svaren utan säga – det var en spännande fråga –  och ge lite väntans tid där tankarna får vandra lite som de vill – hit och dit. Också den där väntan på att julklapparna ska öppnas. Denna hiskeligen väntanstid som förhöjer upplevelsen.

I mitt hem låg paketen där under granen i flera dagar. De låg där och lockade med sina inslagna snören och vackra papper. Och där stod jag med min förväntan! Jag räknade dagar! Snart…

This entry was posted in Kalendrar av alla slag, Ordförrådet and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.