För väntan!

Jag är nog för väntan! Allt kan inte ske på stunden, genast. Barn mår bra av en fördröjning. Inte ge de snabba omedelbara svaren utan säga – det var en spännande fråga –  och ge lite väntans tid där tankarna får vandra lite som de vill – hit och dit. Också den där väntan på att julklapparna ska öppnas. Denna hiskeligen väntanstid som förhöjer upplevelsen.

I mitt hem låg paketen där under granen i flera dagar. De låg där och lockade med sina inslagna snören och vackra papper. Och där stod jag med min förväntan! Jag räknade dagar! Snart…

Det här inlägget postades i Kalendrar av alla slag, Ordförrådet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.