Prinskorvar!

Prinskorven i kylskåpet bär sig konstigt åt, spelar fotboll med en handrullad köttbulle, biter av russinen ur saffransbullarna och dricker upp lite julöl – bara för att. Jag har tröttnat på julmaten och behöver komma igång med mitt skrivande. Varför inte använda sig av prinskorvarna, tänkte jag och mjukar upp tangentbordsfingrarna med denna lilla onödiga och märkliga text.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Prinskorvar!

  1. Mats skriver:

    Jag har hört att korv är bra som pekdon till smartphones! Särskilt utomhus i den här kylan tror jag att det kommer att ge en ny vinkel på dina texter.

    Men bilden?

    Det finns inga onödiga texter! Möjligtvis har jag stött på en och annan som varit på gränsen till ****nödiga….

  2. Lisa skriver:

    Man blir alltid trött på julmat efter jul, jag firar jul på flera ställen på julafton så det blir minst 2 julbord på julafton, sen blir det julbord med jobbet och hos andra släktingar. Tur att det är så gott iallafall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.