Inga ord

Jag har inga ord!

Allt skriver in sig i mig!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Inga ord

  1. mie skriver:

    Anne-Marie!
    Det jag läser känns sorgesamt. Du om någon har alltid kloka ord och bjuder generöst på dem. I.o.m. detta så glömmer jag (säkert andra läsare också) att även du har dagar och stunder när du enbart är Anne-Marie. En alldeles vanlig kvinna med hem och vardagsbestyr. En kvinna, unik som alla andra. Orden i dagens blogginlägg ger mej aningens inblick i att varje människa, varenda en, lever ett privatliv med allt vad det innebär. Innanför hemmets väggar kan vi leva ut de primitiva känslor och behov vi är födda med.
    Det blev en liten utflykt i tankelivet. Anne-Marie, jag högaktar dej för att du skriver som du gjort och gör. Tillåt dej själv och orden vila. Jag/vi är alltid på plats för att läsa dina givande bloggord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.