Filar på en arg krönika om fostran!

En arg krönika måste man fila på! Den ska komma ut i bestämd form – inte i en arg sådan. Men för att skjuta fart i bokstaverandet är en gnutta ilska bra. Sedan lägger sig den och den ömma och snälla sopar bort en del ord och gör allt mer läsbart. Att skriva argt kan vara en väg. Att skriva snällt är inte det. Tänk vad sinnet skriver in sig i texten!

This entry was posted in Barns rättigheter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Filar på en arg krönika om fostran!

  1. Mats says:

    Du vet vad Mae West sa:
    – When I´m good I´m good, but when I´m bad I´m even better!

    Go for it!

  2. Mib says:

    Mmmm jag skriver ofta i argt eller ledset tillstånd. Det känns oftast bra för mig, men kan lätt missförstås av andra tyvärr. Så en gnutta eftertänksamhet behövs nog också i hur det tolkas av andra. Det är svårt tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.