Min seminarieserie om undervisning

Jag har haft en seminarieserie om undervisning. Jag har fått uppleva så mycket värme där jag varit, så vakna intressen och så stor vilja. Jag har haft roligt, själv lärt mig mycket och lyssnat till lärare som berättat om väldigt roliga undervisningar och möjligheter. Och jag tänker – bara lärare får möjlighet att riktigt komma tillsammans, vilja dela med sig, och få utrymme för diskussion så lyfter hela yrkeskåren. Det viktiga tror jag är att stenhårt hålla på det fokus man vill lyfta fram och diskutera. Jag vill därför med dessa ord tacka för att ni också lät mig bli till, alltså få luft under mina pedagogiska vingar, och låta mig lyfta såväl svåra frågor som utmanande. Tack!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.