Mina tankar om lärarcoachning

Jag håller på att utveckla en idé kring hur, vad och varför lärarcoachning. Den tar form och jag undrar också – vad vill man ha stöd, hjälp och support med i sin undervisning. Vad önskar du?

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mina tankar om lärarcoachning

  1. Funderande rektor skriver:

    Coachning – jag tänker att det är med lärare precis som med en idrottsutövare, eller för den delen någon annan som behöver coachning, att man vill få tips och råd om hur det man redan gör bra kan bli ännu bättre. Jag tror man vill få hjälp med att sätta ord på det som utspelar sig i klassrummet, bli en van observatör som reflekterar kring det lärande som sker där …

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Jag tackar för ditt svar! Anne-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.