Strukturerad undervisning

Jag skrev för länge sedan boken – Kiwimetoden – den beskriver just detta med strukturerad undervisning. Jag har själv blivit utbildad i detta medvetna sätt att undervisa på Nya Zeeland, mött det på Manhattan New School i New York, och återförenats med detta lärande i Syd-Afrika; American International School. Det är en så rolig undervisning – leder till så mycket lärande – och utbildar också ständigt läraren. Jag ska vara ärlig – om jag inte börjat undervisa på detta sätt hade jag för länge sedan övergivit skolan. Jag har haft mycket få ordningsproblem kan tilläggas.

 

This entry was posted in Lektioner och lektionsförslag and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.