Lgr 11 – Så här läser jag den!

Jag är mycket noggrann då jag läser styrdokumenten. Jag petar i varje ord. Jag letar efter samspelet med övriga dokument. Jag tänker och funderar. Jag har alltid gjort detta – för att få mandat att genomföra undervisningar på det sätt jag velat. Jag har alltid önskat att pröva nytt. Förverkliga läroplanen i verkligheten, eller se verkligheten utifrån styrdokumenten. Jag har alltid velat göra nytt och pröva uppdraget i dagens skola med dagens elever. Så har jag tänkt och så tänker jag fortfarande!

Det här inlägget postades i Styrdokumenten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.