Att peka med hela handen

Att peka med hela handen? Det är lite märkligt sätt att säga så. Jag pekar med mina fingrar – dessutom har jag några specialvarianter på fingrar som jag kan peka med – mina pekfingrar. Om jag ska använda mina pekfingrar måste jag lyfta upp handen en aning och då följer liksom handen med så att fingrarna kan peka ut ett och annat. På handen sitter pekfingrarna. Därför kan handen peka. Då jag pekar med hela handen så använder jag alla pekfingrar men de spretar lite åt olika håll så det är inte helt säkert att man kommer rätt om man följer det jag pekar mot.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.