Jag ville vara en sakuppfinnare!

Jag är sakkunnig. Någon frågade vad är det för något? Ja, det är en mycket bra fråga. En sakkunnig är knappast kunnig på någonting annat än på saker. Vissa saker måste man leta reda på för att över huvudtaget kunna bli sakkunnig. Ibland letar man för mycket efter saker att vara kunnig kring. Jag väljer att vara lite kunnig på några få saker än på för många saker. I själva verket är jag mer städsugen och vill slänga en och annan sak för att kunna fokusera bättre på de saker jag har att kunna något kring. När det kommer till min ordinarie titel är jag lärare! Den titeln ligger närmare Astrid Lindgrens ord om sakfinnare, alltså den som Pippi Långstrump blev i den underbara världen runt VilleVilleKulla. Jag är mycket hellre sakuppfinnare än sakkunnig.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.