Flyga och fara!

Jag tänker flyga och fara lite grann. Hit och dit tänker jag inte resa. Men direkt till en metropol. Där tänker jag vandra kring som i en film. Kanske att jag inte bara vandrar kring som i en film, kanske jag strosar en aning i verkligheten också. Kanske stöter jag på en skola. Kanske inte.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Flyga och fara!

 1. Mats skriver:

  Flyg inte för långt!

  Jag har visat Körlings barn för våra studenter och väldigt glad för din film:
  – Ni talar alltid om hur vi inte ska göra. För en gångs skull fick vi lite riktig inspiration!

  Det är lätt att fastna i en kritisk position.

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Men så roligt. Så roligt Mats, A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.