Min sommarlovslista!

Detta tänker jag göra denna sommar:

 • Läsa Niklas Rådströms bok om Slas
 • Dricka 639 koppar kaffe
 • Promenera runt vattnen minst en gång om dagen
 • Vifta på tårna i det fria
 • Äta russin och Mariekex från Göteborg
 • Käka morötter för att påverka min vilja
 • Sitta i skuggan och lösa något korsord och glutta på folk som går förbi
 • Få liv i några blommor efter att ha glömt att vattna dem
 • Hälsa på fyra vänner
 • Köpa en påse nybakta bullar med massor av kardemumma i
 • Faktiskt baka egna bullar med massor av kardemumma i
 • Läsa fyra pedagogiska böcker och grubbla på om saker och ting är möjliga
 • Löpträna med skoskav
 • Tja – skriva listor bara för att …
Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min sommarlovslista!

 1. Maria skriver:

  Återigen tack för ett underbart läsår med din blogg. Jag hoppas att du får göra allt som står på listan. I går började mitt sommarlov och när jag hade druckit cappucino i en café-trädgård och strosat runt ett tag så blev jag igenkänd av en gammal elev som nu är över 20. Hon berättade hur roligt det var med alla musikaler vi hade gjort på lågstadiet och vad duktiga hon tyckte att alla hade varit på att stå framför människor och framföra saker. Det värmde i hjärtat!
  Glad sommar!

 2. Hanna skriver:

  Jag vill tacka dig för dina tankar. Tack för att du bråkar med mitt tänkande, tack för att du utvecklar min lärarkompetens.,tack för att du får mig att tänka på ett annat sätt och tack för all inspiration!

  Jag hoppas att du får ett mycket givande sommarlov och att allt på din lista blir uppfyllt!

  Mvh Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.